Monday, January 25, 2010

Wu-Tang kohtaa Beatlesin

Vuoden 2010 Grey Album. Wu-Tang kohtaa Beatlesin. Yllättävän kovaa tavaraa:

Wu-Tang vs. The Beatles


Sen lisäksi, että Raekwon teki viime vuoden yhden parhaista hiphop-levyistä, on herra tehnyt nyt tuoreen mixtapen. Kannesta ei ainakaan jää biisien aihepiiri epäselväksi:

Raekwon: Coke Up In Da Dollar Bill

Friday, January 22, 2010

Ricu Flair Heavy Rotation Vko 3

Tammikuu ei ole ollut tipaton, mutta vielä ainakin tähän mennessä levytön. Jotain tällaista pyörinyt läppärin luureissa:

1. Malente: I Like It

Jos häissä on joku tyypillinen diskorenkutus on se KC & The Sunshine Bandin That´s the way I like it (toinen olisi Kool & The Gangin Celebration). Tämä tyly rytyytys tuo tähänkin kulahtaneeseen biisiin aivan uutta botnea. Tuskin maltan odottaa, että tipauttaa tämän joskus pahaa-aavistamattomalle tanssilattialle. Taattua Fool´s Gold -laatua.

2. Bun B: Hit Dat Lick
Tätä palstaa lukevat tietävät, että diggaan Bun B:n räbäytyksistä. Tämä on niin perinteinen dirty south-biisi, että kuulostaa lähes freesiltä.

3. E-40: The Server

Tässä toinen vanha konkari löytää uutta vaihdetta. Todella tuoreen kuuloinen biitti ja alkutekstit tuovat mieleen The Wiren.

4. M.I.A. & Blaqstarr: Way Down In The Hole

The Wiresta puheenollen ostin hiljattain kaikki tuotantokaudet. Päähän on jäänyt soimaan tunnari, joka on siis alunperin Tom Waitsin styge. Tietysti kappaleesta on myös baltimore-versio, joka on itseasiassa aika maukas.

5. Tammi Terrell: All I Do Is Think About You
Ainakin itselleni täysin huomiotta jäänyt ensimmäinen levytys "All I Dosta". Kappaleenhan kaikki tuntevat Stevie Wonderin 80-luvun versiona. Mutta alunperin siis Stevie kirjoitti kappaleen Tammi Terrellille.

Hauskaa viikonloppua kaikille!

Thursday, January 14, 2010

Ricu Flair Heavy Rotation Vko 2


Uusi vuosi, pääosin vanhat kujeet. Työpyödän ääressä on pääasiassa tullut pyöriteltyä tuoreita räppimixtapeja, joista muutama on saanut useammankin kuuntelukerran. Uusia levyjä ei ole tullut vielä hankittua yhtään, mikä on varmaan jo jonkin sortin ennätys.

1. Doom:Gazzillion Ear (Thom Yorke Remix)
Vaikka Doomin uusi levy olikin aikamoinen pettymys, on herra hahmona tietysti aina kiinnostava. Radioheadin Thom Yorkekin diggailee ja on tehnyt tämän remixin.
2. Yona: Syyssävelmä
Yonan jo monessakin yhteydessä mehustettu levy on viimein ilmestynyt. Loistavaa kamaa ja ehdottomasti tulee olemaan tämän vuoden ensimmäinen pitkäsoitto. Oliko kukaan levynjulkkarikeikalla?
3. Gucci Mane: Dangers Not A Stranger (Diplo Remix)
Blogosphäärissä jo pidempään pyörinyt biisi on useammankin kuuntelun jälkeen Diplon juuri ilmestyneen "Free Gucci"-mixtapen paras biisi. Ehkä yksi viime vuoden parhaita hiphop-biisejä? Muuten itse mixtape oli ehkä jopa vähän pettymys.
4. Matthias Myer: Infinity
House-biisi, joka sämplää kaikkien aikojen parasta hiphopbiisiä ei voi olla täysin turha. Bongattu Elin blogista.
5. Dj Mr Rogers & L.E.$: What it Is

Ehkä pitkästä aikaa parasta räppiä on tarjonnut DJ Mr. Rogers Presents Les – Settle 4 Les -Mixtape . Loistavat biitit ja hyvät läpät.

Hyvää viikonloppua kaikille!

Wednesday, January 13, 2010

Facebookin typerimmät ryhmät osa 2

Tällä palstalla käyn läpi Facebookin typerimpiä ryhmiä. Joskus valitetaan, että suomalaiset eivät puhu, mutta kun näitä ryhmiä ja niiden kommentteja seuraa, niin ehkä ei pitäisikään. Ryhmiin ei linkitetä, koska en halua, että näihin ryhmiin sen enempää ihmisiä liittyykään. Facebookin haulla kuitenkin löytää jos haluaa nauraa tai itkeä.

Tällä kertaa vuorossa on seuraava älyttömyys. Ensinnäkin Kaarina Hazardin hyvä kirjoitus on luettavissa täällä. En objektiivisempaa ja osuvampaa kuvausta Halmeesta kuin "Mies oli huumeisiin ja laittomiin aseisiin uponnut sekakäyttäjä, joka oli saanut pysyvän aivovamman" ole tähän mennessä lukenutkaan. Tietysti osuva kirjoitus sa myös vastavoimat liikkeelle:

Ryhmän nimi: "Iltalehti boikottiin, kunnes Hazard saa kenkää"
Tagline: "Hazardin loukkaus juuri edesmennyttä Tony Halmetta kohtaan ylittää kaikki inhimillisyyden piirteet. Liity ryhmään. Lopulta kansa päättää. Annetaan tämän ryhmän numeroiden puhua puolestaan. Kutsukaa ystävät mukaan. Jokainen ostamatta jäänyt Iltalehti voidaan vähentää suoraan Kaarina Hazardin kirstusta" (voi herranjestas)
Tyypillisiä viestejä: "Törkeyden huippuveto! selkään sietäs tosta hyvästä..." (eiköhän väkivallalla uhkailu kuulu tony halmeesta puhuttaessa erottomattomasti asiaan)

"Olin järkyttynyt luettuani tämän Kolumnin. Toni oli hyvä mies, eivätkä elämän viimeiset vuodet merkkaa mitään kokonaisuutta tarkasteltaessa!!! Hän ei taida tuntea Viikingin uraa ollenkaan... Ehkä tämäkin on Säälittävä julkisuuskikka saada lisää lukijoita hänen muutoin kovin kulahtaneelle Kolumnilleen!!! Minä uskon hyvy...yteen, ja Jumalaan, kuten Tonikin uskoi, eikä median antama kuva tapahtumista ja niiden kulusta todellakaan aina pidä paikkaansa... On ollut tapana ostaa Iltapäivälehdet joka päivä, mutta nyt ostan vain Ilta Sanomat!!! Antakaa Tonin levätä rauhassa, mitä Hasardi tällä muka enää saavuttaa?????" (Kolumni oli niin tärkeä, että se pitää kirjoittaa isolla, muutenkin luovaa oikein kirjoitusta)

"Hazard voi muuten imeä munaa." (ja tätä korkealentoista keskustelua piisaa)

Jäseniä: 991 (ja kasvaa kohisten)
Muuta: Ryhmän on perustanut Suomen Pelkokertoimen juontaja ja nettipokerin mainosnaama Aleksi Valavuori, eli ilmeisesti joku kytky uhkapeliin pian tulossa.

Tuesday, January 12, 2010

Riihimäkeläiset suuruudet

Uudessa Mömmön blogissa käsittelen suomalaista sketsiviihdettä. Kauas ei ole menty Pulttiboisin loiston päivistä:

Mitä voimme oppia Juri Kakalta?

Erityisesti lämmittää riihimäkeläisten hahmojen suuri määrä. Tässä ovat Riihimäen todelliset suurmiehet:

New School:

Jone Riksusta

Old School:

Herra 47

Thursday, January 07, 2010

Facebookin typerimmät ryhmät osa 1



Tällä palstalla tulen käymään läpi Facebookin typerimpiä ryhmiä. Joskus valitetaan, että suomalaiset eivät puhu, mutta kun näitä ryhmiä ja niiden kommentteja seuraa, niin ehkä ei pitäisikään. Ryhmiin ei linkitetä, koska en halua, että näihin ryhmiin sen enempää ihmisiä liittyykään. Facebookin haulla kuitenkin löytää jos haluaa nauraa tai itkeä.

Ensimmäisenä vuorossa seuraavanlaiset pasifistit:

Ryhmän nimi: "Jos vahingoitat mun RAKKAITA niin vahingoitan sua enemmän saatana"
Tagline: "ryhmä on kaikil väkivaltaa vihavil" (oikoluku kondiksessa)
Tyypillisiä viestejä: "Perkele! Mun läheisiin ihmisiin ei kajota!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" (voisiko olla vähän vielä enemmän huutomerkkejä"
"ja näin on! vetää kyllä kylmäx sillä joka mun perheeseen kajoo..." (äxät aina lisää viestin kredibiliteettiä)
"yksikin ihminen joka todellakin oikeasti satuttaa perheeni jäsentä ja tiadon asiastani saatuani etsin kyseisen ihmisen ketä on satuttanut perhettäni,silloin tämä ihminen tietää mitä tarkoittaa silmä silmästä eli siinä vaiheessa työnnän käteni takkini sisään avaan kainalokotelon napin,kohotan käteni tätä ihmistä kohden ...ja totean nyt on aika rukoilla viimeinen rukous sen jälkeen painan liipasinta" (Jotenkin tulee mieleen Kauhajoki ja Jokela)
Jäseniä: 6123

Tuesday, January 05, 2010

Uuden vuoden lupaukset

Tämän viikon mömmön blogissa ruodin ihmisten uudenvuodenlupauksia. Itsehän en tänä vuonna tainnut luvata juuri mitään:

Uuden vuoden tuottavat lupaukset