Friday, August 14, 2009

Ricu Flair Heavy Rotation Vko 33

Flowsta riippumaton tämän viikon soittolista:

1. Lugnet: Ra Energi
Mystinen ruotsi-label Lugnet on julkaissut kaksi laadukasta ep:tä, joissa on edittejä sekä uusia kappaleita. Kappaleet ovat ainakin itselleni kuitenkin sen verran obskuureja, että en kyllä tunnista mitkä ovat aivan uusia ja mitkä uudelleen lämmitettyjä. Tämä kappale rojahtaa varmaankin kosmisen diskon kategoriaan, mutta osa varsinkin kakkoseepeen raidoista menee aika psykedeeliseen suuntaan. Stop looting, stop killing. ..
2. Def Jef: Give it here

Def Jef on ollut ainakin omissa kirjoissani liian vähälle huomiolle jäänyt räppäri. Onneksi Wax Poetics lehden numero 35 antaa tarvittavia propseja tälle länsirannikon tiedostavalle äänelle. Tämä raita liikkuu biitin osalta kornin ja laadukkaan välimaastossa ja herran räppäystyyli ei ole ehkä vanhentunut kaikkein arvokkaimmin. Toisaalta kun kertosäe lähtee käyntiin tutun samplen (kohdasta 0:35 eteenpäin lähtee soimaan Cymanden bra, loistava kohtaus Spike Leen elokuvasta 25th Hour) tahdittamana ei pään nyökyttämistä voi estää. Def Jefin kaksi albumia ovat kaiken kaikkiaan suositeltavaa kuunneltavaa ja toisen levyn "Soul Food" kansitaide ansaitsee erityiskiitoksen.
3. Boogie Corporation: Git Down
Yazoon Don´t Go:ta muistuttavalla bassolinjalla ei yleensä voi mennä hirveän kauas metsään. Laadukasta uutta diskomeininkiä.
4. New Birth: Honeybee
Toiselta ja parhaalta New Birthin albumilta oleva soul-raita, joka on kaikille Wu-Tangin faneille tuttu.
5. Jack Beats: Get Down

Get Down - Jack Beats
Cheap Thrills on uuden klubimusan kiinnostavin label. Laadukasta fidget-housea, tai mitä ikinä onkaan. Toimii parhaimmillaan täysillä klubissa.

Hyvää viikonloppua ja Flowssa nähdään!

No comments: