Thursday, February 28, 2008

Timo Tolkki: Viraalimarkkinoinnin next level

Timo Tolkki, tuo Stratovariuksesta tutuksi tullut kitaravirtuoosi -ja puukotuksen kohde, aiheuttaa kuohuntaa uuden levynsä tiimoilta. Viikon viihdeannoksena kannattaa lukea Imperiumin massiivinen keskustelu aiheesta:

http://www.imperiumi.net/phpBB2/viewtopic.php?t=28501&postdays=0&postorder=asc&start=375

Nyt on viraalimarkkinointi viety uudelle asteelle ja Tolkin uuden levyn ympärille kyhätty sekoilu ei kalpene tälläkin palstalla esitellylle Batman-kamppikselle. Viraalimarkkinoinnista on myös siirrytty oikeussalimarkkinointiin, kuten oheinen kyseiseltä foorumilta napattu posti osoittaa:

Olemme tutkineet postaukset tiettyyn päivään asti asianajajamme kanssa ja tehneet rikosilmoituksen 12 henkilöstä Helsingin Poliisille, jossa katsomme heidän syyllistyneen selkeään ja törkeään kunnianloukkaukseen. Asia etenee Poliisin normaaleja kanavia pitkin Imperiumin ylläpidon kautta henkilötietojen selvittämisellä ja syytetutkinnalla. Tänne on tullut lisää törkeitä posteja jotka tutkitaan samalla tavalla täyttävätkö ne kunnianloukkauksen tai vahingon aiheuttamisen Timo Tolkin toiminnalle tunnusmerkit. Yllättävän suuri osa näistä näyttää olevan ns. "Imperiumin assistentteja", mikä vaikuttaa omalta osaltaan mahdollisesti siihen, että koska Imperiumi ei näytä olevan kiinnostunut moderoimaan palstaansa, joka on julkinen media, niin meidän on sitten tehtävä se. Katsomme myös Imperiumin olevan messulaudastaan vastuussa, mikä saattaa aiheuttaa omat toimenpiteensä. Kuten sanottu, meillä on vakaa aikomus tehdä tästä laajempi ennakkotapaus.

Terveisin, Jari Jokinen-Tiedottaja/GOLDENWORKS

Joko tämä on ylinerokas mainoskampanja, vitsi tai sitten jotkut ihmiset ovat aivan totaalisen ulapalla tästä maailmasta.

No comments: