Wednesday, January 13, 2010

Facebookin typerimmät ryhmät osa 2

Tällä palstalla käyn läpi Facebookin typerimpiä ryhmiä. Joskus valitetaan, että suomalaiset eivät puhu, mutta kun näitä ryhmiä ja niiden kommentteja seuraa, niin ehkä ei pitäisikään. Ryhmiin ei linkitetä, koska en halua, että näihin ryhmiin sen enempää ihmisiä liittyykään. Facebookin haulla kuitenkin löytää jos haluaa nauraa tai itkeä.

Tällä kertaa vuorossa on seuraava älyttömyys. Ensinnäkin Kaarina Hazardin hyvä kirjoitus on luettavissa täällä. En objektiivisempaa ja osuvampaa kuvausta Halmeesta kuin "Mies oli huumeisiin ja laittomiin aseisiin uponnut sekakäyttäjä, joka oli saanut pysyvän aivovamman" ole tähän mennessä lukenutkaan. Tietysti osuva kirjoitus sa myös vastavoimat liikkeelle:

Ryhmän nimi: "Iltalehti boikottiin, kunnes Hazard saa kenkää"
Tagline: "Hazardin loukkaus juuri edesmennyttä Tony Halmetta kohtaan ylittää kaikki inhimillisyyden piirteet. Liity ryhmään. Lopulta kansa päättää. Annetaan tämän ryhmän numeroiden puhua puolestaan. Kutsukaa ystävät mukaan. Jokainen ostamatta jäänyt Iltalehti voidaan vähentää suoraan Kaarina Hazardin kirstusta" (voi herranjestas)
Tyypillisiä viestejä: "Törkeyden huippuveto! selkään sietäs tosta hyvästä..." (eiköhän väkivallalla uhkailu kuulu tony halmeesta puhuttaessa erottomattomasti asiaan)

"Olin järkyttynyt luettuani tämän Kolumnin. Toni oli hyvä mies, eivätkä elämän viimeiset vuodet merkkaa mitään kokonaisuutta tarkasteltaessa!!! Hän ei taida tuntea Viikingin uraa ollenkaan... Ehkä tämäkin on Säälittävä julkisuuskikka saada lisää lukijoita hänen muutoin kovin kulahtaneelle Kolumnilleen!!! Minä uskon hyvy...yteen, ja Jumalaan, kuten Tonikin uskoi, eikä median antama kuva tapahtumista ja niiden kulusta todellakaan aina pidä paikkaansa... On ollut tapana ostaa Iltapäivälehdet joka päivä, mutta nyt ostan vain Ilta Sanomat!!! Antakaa Tonin levätä rauhassa, mitä Hasardi tällä muka enää saavuttaa?????" (Kolumni oli niin tärkeä, että se pitää kirjoittaa isolla, muutenkin luovaa oikein kirjoitusta)

"Hazard voi muuten imeä munaa." (ja tätä korkealentoista keskustelua piisaa)

Jäseniä: 991 (ja kasvaa kohisten)
Muuta: Ryhmän on perustanut Suomen Pelkokertoimen juontaja ja nettipokerin mainosnaama Aleksi Valavuori, eli ilmeisesti joku kytky uhkapeliin pian tulossa.

No comments: