Friday, January 22, 2010

Ricu Flair Heavy Rotation Vko 3

Tammikuu ei ole ollut tipaton, mutta vielä ainakin tähän mennessä levytön. Jotain tällaista pyörinyt läppärin luureissa:

1. Malente: I Like It

Jos häissä on joku tyypillinen diskorenkutus on se KC & The Sunshine Bandin That´s the way I like it (toinen olisi Kool & The Gangin Celebration). Tämä tyly rytyytys tuo tähänkin kulahtaneeseen biisiin aivan uutta botnea. Tuskin maltan odottaa, että tipauttaa tämän joskus pahaa-aavistamattomalle tanssilattialle. Taattua Fool´s Gold -laatua.

2. Bun B: Hit Dat Lick
Tätä palstaa lukevat tietävät, että diggaan Bun B:n räbäytyksistä. Tämä on niin perinteinen dirty south-biisi, että kuulostaa lähes freesiltä.

3. E-40: The Server

Tässä toinen vanha konkari löytää uutta vaihdetta. Todella tuoreen kuuloinen biitti ja alkutekstit tuovat mieleen The Wiren.

4. M.I.A. & Blaqstarr: Way Down In The Hole

The Wiresta puheenollen ostin hiljattain kaikki tuotantokaudet. Päähän on jäänyt soimaan tunnari, joka on siis alunperin Tom Waitsin styge. Tietysti kappaleesta on myös baltimore-versio, joka on itseasiassa aika maukas.

5. Tammi Terrell: All I Do Is Think About You
Ainakin itselleni täysin huomiotta jäänyt ensimmäinen levytys "All I Dosta". Kappaleenhan kaikki tuntevat Stevie Wonderin 80-luvun versiona. Mutta alunperin siis Stevie kirjoitti kappaleen Tammi Terrellille.

Hauskaa viikonloppua kaikille!

No comments: