Wednesday, April 04, 2007

Paska Jänis-Hevinkään nuoret toivot


Eilen tuli promottua Hyvinkään naapuripitäjän Riihimäen bändiä, josta tuli tietysti vähän paha mieli. Tämän takia päätinkin omistaa tämän aamuisen blogipostauksen Hyvinkään ehkä parhaalle, mutta varmasti kovimmalle bändille PaskaJänikselle.

Tämä autenttista Grindcore-sahausta (vai Blastcorea) duunaava bändi on yhtä tyly kuin oheinen promokuvikin jo osoittaa. Laulujen nimet kertovat, ettei tässä ole mistään Riihimäkeläisestä indiepopista kysymys: "Kaikki liha tottelee sahaa", "HV-asenne", "Verta pittiin saatana" tai "keskenmenoa odotellessa". Biisit soveltuvat kiireisenkin musadiggarin makuun. Ei turhaa progeilua, parhaimmillaan kappaleiden kesto lasketaan sekunneissa.

Bändin karjujan Jukin mukaan PaskaJäniksen uusi levy saapuu parahiksi festareille, eli kun näette oheisen näköisiä komeita herrasmiehiä haahuilemassa festareilla napatkaa hihasta ja ostakaa levy. Juki paljasti, että levyllä tulee ainakin olemaan poliittisesti korrekti "Päivi Räsänen"-niminen kappale. Uuden levyn nauhoitussessioiden kuvamateriaalista voi aistia intensiivisen tunnelman. Laulajaltakin ovat housut poissa jo aikaisessa vaiheessa.

Kaksi aikaisempaa orkesterin levyä ovat nykyään jo loppuunmyytyjä keräilyharvinaisuuksia
Edelliset kaksi levyä voi ladata täältä. Tällä lähtee keskiviikko hyvin käyntiin.

VERTA PITTIIN SAATANA!

No comments: