Monday, August 11, 2008

22.8 Top Billin syntymäpäivätTop Billin -syntymäpäivän kunniaksi on käynnissä dj-kilpailu. Voittaja pääsee soittamaan Top Billinin synttäribileisiin.

Top Billin täyttää 2 vuotta 22.8.

Kiinnostaa kuulla uusista dj:stä ja tekijöistä joten sen kunniaksi ajateltiin laittaa haku päälle. Miksauksia vastaanotetaan (nimettömänä), jotka me käydään läpi ja valitaan paras, ja sen tekijä tulee mukaan remmiin soittamaan Redrumiin synttäreille (dj liksaa, kaikki MAXIT, Niken kengät ja vaatteita Fenchurchilta lähtee myös).

Elikkä...

  1. Tee miksaus samoilla välineillä kuin aiot tulevan keikkasi soittaa (eli ei kannata ryskiä sitä Abletonilla jos soitat sitten vinyyliä, siitä jää hetikin kiinni).
  2. Nimeä miksaus jollain napakalla nimellä.
  3. Älä laita miksaukseen omaa nimeäsi eikä dj nimeäsi. Parempi arvostella miksaus jos ei tiedä keneltä se on.
  4. 4. Uploadaa miksaus jonnekin nimettömälle palvelimelle (esim. Zshare, DivShare, YouSendIt) ja lähetä meille se linkki tämän sivun alalaidassa olevalla lomakkeella. (max 192kbs file). Saadaan anonyymisti ne linkit.

Me (Sir Nenis, Fiskars & Flipperi) käydään kaikki läpi ja valitaan paras.

15.8. asti voi tiputella miksauksia tulemaan.

Kyseinen miksaus lähtee myös myöhemmin maailmalle aka "Top Billin mix vol. 10" (dj:n nimellä sitten varustettuna), eli kannattaa panna parastaan. MÖRRR....

Lähetä miksaus

Kirjoita kenttään miksauksen nimi ja URL:
(eli linkki josta miksauksen haemme)


Helppo homma. Tule soittamaan.

No comments: