Friday, October 23, 2009

Ricu Flair Heavy Rotation Vko 43


Maratonin juoksemiselta ehdin myös nopeasti juoksemaan Amsterdamin levykaupoissa. Varmasti jotain näitä tullaan kuulemaan myös huomisissa bileissä:

1. Big Daddy Kane: Stop Shammin
Mestari areenalla. Eräs Big Daddy Kanen aliarvostetuimpia klassikkoraitoja johtuen ehkä siitä, että on tehty vähän myöhemmin kuin herran paras luomishuippu. Jostain käsittämättömästä syystä en ollut myös itse aikaisemmin hankkinut tätä kokoelmiin. Tiukat läpät ja kova biitti.

2. Mack 10: Foe Life

Ysärin puolivälin tylyä gangsta-räbäyttelyä. Ehdottomasti kahden euron investoinnin väärti, mutta legendaarisen tästä biisistä tekee tämä aikamoisen absurdi video.

3. Large Professor: IJusWannaChill

Aina ajankohtainen kappale on nyt vielä ajankohtaisempi kuin koskaan, sillä Large Professorin levy-yhtiölimboon juuttunut The LP on vihdoin ilmestynyt virallisesti. Tämä aikoinaan virallisestikin julkaistu sinkku on kuitenkin silti se ikimuistettavin raita albumilta: "I don´t wanna ill, I just wanna chill". Leppoisasta temmostaan huolimatta selkeä bilebiisi ja kertosäe on ikimuistettava.

4. Boogiemonsters: Recognized tresholds of negative stress

Jostain syystä tätäkään ei ole aikaisemmin saatu haltuun, vaikka olenkin diggaillut Boogiemonsterseja hyvin pitkään. Herrojen eka levyhän on yksi puolivälin Nyki-klassikoita ja tämä on toisen sinkkubiisin "Honeydips in Gothamin (alla)" lisäksi ehdottomasti parhaita raitoja. Ekan levyn jälkeen tyypit friikahtivat johonkin uskonlahkoon, josta syystä kakkosalbumi "God Sound" ei ainakaan itselleni kolahtanut.

Honey Dips In Gotham (Monster Remix) - Boogie Monsters

5. Ladae!: Party2Nite (+remixit)


Loistava New Jack Swing-klassikko, jollei yksi parhaita. Ohessa niin alkuperäinen kuin Chubb Rock-remix. Itseasiassa ulkona olen tainnut soittaa eniten tätä kolmatta Grand Puban tähdittämää (ja Patrice Rushenin Feels So Realia sämpläävää) remixiä (ei videota, mutta raita löytyy tuubista kyllä).

Eli huomenna sitten juhlitaan! Muistakaa myös liittyä Alppilan Koriksen faneiksi, niin pysytte kartalla milloin ja mitä tapahtuu.

No comments: