Wednesday, June 07, 2006

Kun ei kasva partaa, on pakko vetää viikseen

Nyt on päällä projekti.


Kesä ei ole kesä ilman kesäkampanjaa. Kesäkumien, kesäkissojen ja kesäfestareiden saturoimaan kesäkampanjakenttään tuon oman vastineeni: "Kesäviiksi 2006"-kampanjan.

Kampanjalla ei kerätä rahaa hyväntekeväisyyteen, siinä ei ole mitään yleviä tarkoitusperiä eikä muutenkaan mitään järkeä. Viiksiä kasvatetaan, koska niin voidaan tehdä. Onko kysyttävää?

"Kesäviiksi 2006"-kampanjan säännöt ovat yksinkertaiset:

1. Kasvata "pelkät" (eli etuviikset)

2. "Pelkkiä" ei saa leikata, vaikka mikä olisi

3. Muu parrankasvu taasen pitää ajella joka päivä.

4. Viiksiä tulee kasvattaa minimissään kuukausi

5. Viiksien kasvattamisesta ei saa mitään muuta palkintoa kuin osallistumisen ilon.

6. Kampanjasta ei saa mainita kellekään. Viiksien olemassaoloa ei saa pyydellä anteeksi tai selitellä. Viikset tulee kantaa ylpeydellä, vaikka ne näyttäisivät kuinka törkeiltä.

Olen aikaisemmin jo vetänyt läpi saman kampanjan huonolla menestyksellä. Vuonna 2004 kasvatin viiksiä yli kuukauden. Kukaan ei huomannut koko kampanjaa. Nyt kahden vuoden tauon jälkeen koetan siis viiksien kasvattamista aivan uudella innolla. Koska "Kesäviiksi 2006"-kampanja ei tunne dopingsäännöstöjä aion sivellä heikkoa nenänaluskasvustoani erilaisilla kasvutehosteilla ja syödä viiksikasvuhormonia. Tällä kertaa kasvatan röheät viikset vaikka henki menisi.

Nyt olen kasvattanut viiksiä kaksi päivää ja en huomaa mitään eroa normaaliin. Alkaa siis tutulla kaavalla.

Random video clip-Tähän pyritään

4 comments:

marinadi said...

Taitaa minulle käydä tässä kampanjassa just niin, ettei kukaan todellakaan huomaa sen olemassaoloa. Mutta hengessä mukana ja annan vastineeksi ukkovarpaiden karvojen villiintyä!

Anonymous said...

Pyydän korjausta: kyllä vuonna 2004 sen kampanjan kyllä huomasin ainakin minä. Lähinnä tosin kampanjaan osallistuneiden lähes-päivittäisen hehkutuksen ja tiedottamisen takia. Kampanjan loppuhuipennus taas tuskin jäi keltään huomaamatta. (Näen vieläkin sieluni silmin ne tangat...)

-a-

JASHNU said...

Mä oon luvannut että viikset ajetaan vasta kun Saksa putoaa MM-skaboista. Mä inhoan Saksaa. Jos ne voittaa niin sit on viikset vissiin jonkin aikaa.

P said...

hittokueikasvaviikset

-pastoraattori