Thursday, August 10, 2006

Pull my teethPahoittelut pitkästä hiatuksesta blogin suhteen. Ohessa virallinen lehdistötiedote:

JULKAISUVAPAA HETI
Rikun blogi jälleen vaiheessa 11.8

Duunit pitää kiireessä ja ajankin niukilla
En oo ollut vireessä ja rahat on silti tiukilla
Kaiken päälle iski vielä hammasvitunpeikko
ei mikään ihme jos olo on heikko
eikä jaksa blogiin viisauksia skriivaa
viisaudenhammas 24 h mua riivaa
BIEETCH.

Eli kiirettä on pukannut. Kuten lehdistötiedotteesta myös huomaatte olen paininut hammasvaivojen kanssa. Viisaudenhammas, tuo hammasmaailman , on nimittäin alkanut vittuilemaan allekirjoittaneelle. Tällä hetkellä tätä näpytellään särkylääkkeiden voimalla kun vasemman alahampaiston viisaudenhammas suunnittelee vankilapakoa. Ruoka tekisi mieli imeä pillillä ja muutenkin olen miehekkäästi rääkynyt kämpässä tätä kohtaamaani vääryyttä.

Olen sitä sukupolvea, joka kasvatettiin pelkäämään hammaspeikkoa ja karkkipäivät olivat aina kerran viikossa. Ruoan jälkeen heitettiin huiviin aina xylitol-purkat ja hampaat pestiin aamuin illoin. Tästä seurasi muutamia asioita:

1. Allekirjoittaneella ei ole koskaan ollut reikiä hampaissa (luultavasti paras seuraus, kts.kuva)
2. En juurikaan enää syö karkkia, koska vedin tietysti karkkipäivisin mässyä kilokaupalla ja aivan hillittömiä määriä. Tämän johdosta hilluin sitten koko päivän sokerihumalassa katsoen lauantaipiirrettyjä.
3. Olen niitä ärsyttäviä ihmisiä, joka syö purkkaa koko ajan. Purkan mässyttäminen sai vielä pahemman buustauksen Michael Jordanista, jolla oli aina vaaleanpunainen purkkamälli poskessa. Nuorelle koripalloilijalle ei varmasti ollut coolimpaa näkyä. Tähän piti vielä lisätä kalju tukka ja kieli ulkona koko ajan. Taidoista ei niin väliä.
4. Hammaslääkärin poran tai minkä tahansa instrumentin näkeminen pelottaa aivan helvetisti.

Kohta 4 johtaa siihen, että olen aivan paskana huomista operaatiotani silmälläpitäen. Nimittäin huomenna klo 8 äpärähammas revitään/leikataan irti. Nukuin tänään päiväunet, jossa tietysti näin kamalia painajaisia aiheeseen liittyen: kuinka hampaan poiston sijasta minulle tehdään amputaatio tai kuinka minulta otetaan kaikki hampaat pois. Kyseessä on vielä alahampaan poisto, joka on vielä tuskallisempi urakka sillä hammas revitään irti leukaluusta tai jotain vastaavaa. Yäk.

Älkääkä yrittäkö lohduttaa minua sillä, ettei se satu. Puuduttaminen on aina epäilyttävää. Jos vaikka lääkärit päräyttävät puudutusainetta väärään kohtaan ja minusta tulee ikuisiksi ajoiksi Herra Ilmeetön. Toisaalta tämänhetkiset tuntemukset suussa tuntuvat siltä kuin Bam Margera olisi hajottamassa vasemmanpuolen hampaitani Norjalaisen Blackmetal-bändin säestyksellä. Vaadin saada ilokaasuhoitoa operaation jälkeen ja muutaman pullon kotiinviemisiksi.

Toivottakaa onnea. Yritän mennä nukkumaan, mutta hammaspeikko vaanii joka kulman takana. Ja kun hammaspeikko iskee voi käydä kuin Karille.

Got some teeth.

No comments: