Monday, June 11, 2007

Ei mikään Elton John


Viikonloppu uutispimennossa (mökillä ja eläintarhassa) ja heti tapahtuu Helsingin yössä. Joku urpo oli bommannut Redrumin seinät ja skobet. Itseäni kaikenmoinen katutaide ei ole juurikaan haitannut ja tukotetulle sporapenkille on voinut istua samalla tavalla kuin pultsarin kusemalle istuimellekin.

Joku järki siinä vandalismissakin kuitenkin voisi olla. Varsinkin bilejärjestäjän näkökulmasta toi on todella nihkeätä. Syyt pitää kaataa aina joidenkin niskoille ja se klubin järjestäjä on se helppo kohde johon se paska valuu. Vaikeuttaa vaan tiettyjen musiikkigenrejen klubien järjestämistä tuollainen kansalaisaktivismi.

Ohessa Lil´Tonyn viesti aiheesta ja keskustelua erinäisillä foorumeilla:
Redrumin skobet ja puu seinät sotkettu Kovalevy illassa

Joku idiootti nimimerkillä Elton päätti sotkea Funtkion onet, Puuseinät ja pöydän, ja paljon muutakin. Jos joku näki tai tietää kaverin mä maksan 1000e jos saan vihjeen avulla sen idiootin kiinni. Ehkä omasta mielestä teki uroteon, mut se on vaan vitun väärin kovalevyn järkkäreille et joku voi olla noin idiootti. Seinät pilalla, niistä ei tosiaankaan lähde tussi irti millään. samoin skobesta lähtee maalit kun ruvetaan putsaamaan.

Ps. Sut etsitään käsiin

Keskustelua:

Lifesaver

Stealthunit

Basso

Ja 4 elementtiä: my ass.

No comments: