Tuesday, June 05, 2007

Pimp My Content HKI täyttää vuosiaJuhlan aika.

Tämä blogi on ollut nyt pystyssä vuoden. En uskoisi. Alunperin rekkauduin sisään vain tutkiakseni blogien toimintamalleja erääseen duuniprojektiin liittyen. Sitten jotenkin jäin jumiin ja nyt tätä tulee kirjoitettuakin hyvin säännöllisesti (200+ viestiä and counting). Joku myös ilmeisesti lukee tätä. Google Analytics kellottaa noin 200 uniikkia lukijaa päivässä. Siinä on jo pari muutakin tyyppiä kuin vain sukulaiset (ei kuitenkaan montaa).

Mikä tämä blogi sitten on?

Omasta mielestäni tämä on markkinointiblogi. Ei siten, että tässä olisi erityisen paljon markkinointiaiheista jorinaa vaan markkinoin blogissa pääosin kolmea asiaa:

1. Omia juttujani (9.6 soittokeikalla muuten Underbarissa, Hot tip!)
2. Kavereiden juttuja (Kannattaa oikeasti vierailla oheisissa Good People-linkeissä)
3. Muuten vain makeita juttuja (Tän katsottuani tipahdin tuolilta)

Sisällön puolesta tuo antaa aika vapaat kädet. Kirjoitan mistä huvittaa ja mitä huvittaa. Pääkriteerinä on, ettei siihen mene yli kymmentä minuuttia, siinä on joku pointti ja siitä ei ole jauhettu jo ihan joka puolella. Jos siihen liittyy hassu youtube-video, se on aina plussaa.

Tämän lisäksi toivon, että tämäkin blogi markkinoisi ajatusta siitä, että elämää ei pidä ottaa liian vakavasti. Joka päivä vakuutun enemmän siitä, että maailma on täysin sekaisin, ihmiset ovat täysin sekaisin ja itse sulauduin ympäristööni myös täysin mainiosti.

Kiitokset lukijoille. Linjakas linjattomuus tulee jatkumaan vielä ainakin tovin.

No comments: