Thursday, August 16, 2007

Hutunkeittoa


Olen ollut huono hyvinkääläinen. Kymmeneen vuoteen en ole lyönyt näpyjä saatika pomppuja. En ole kärkkynyt ykköspesällä tai ollut ajolähtötilanteessa. En pesiskentällä ainakaan.

Nyt siihen tuli muutos. Joukko "Punavuorelais-hipstereitä" kokoontui eilen Sepän kentälle pelaamaan tätä Suomen kansallislajia. Ilmassa oli suuren urheilujuhlan tuntua. Itse onnistuin säätämään kuvassa komeilevan räpylänkin, joten olin valmis koitoksiin. Pelit alkoivat katu-uskottavasti, kun ensimmäinen maila hajosi onnistuneen lyönnin päätteeksi (ei tosin mun lyönnistä). Muutenkin huomasi, että pesäpallo oli saapunut urbaaniin ympäristöön, kun joukkueiden jakoperusteena oli Wifebeater-paidat/Muut perinteisen Iho/Paita-kahtiajaon sijasta. Räppityyliin wifebeaterit voittivat, mutta meidänkin joukkueellamme oli hetkemme. Kentän paras pelaaja pelasi baseball-räpylällä.

Oli todella hauskaa, mutta pelihän meni itsellä aivan penkin alle. En osunut enkä saanut palloa kiinni. Kaikki on siis niin kuin ennen vanhaan Hyvinkäällä. Olin parempi järkkäämään sopupelejä.

Alan harjoitella salaa.

No comments: