Wednesday, August 29, 2007

Microsoft on pahan kätyri

Elämän suuria kysymyksiä:

Miten h*lvetissä Microsoftin Wordissa saa piilotettua sivunumerot alusta (esim. Gradun sisällysluettelosta, pari ekaa sivua)?

Avuliaan vastauksen antaja saa akateemisen mestariteokseni"Sisäisen markkinoinnin työkalujen hyödyntäminen asiakkuudenhallintajärjestelmän käyttöönotossa" omistuskirjoituksella.

Tänään meikäläinen heittämässä stand-uppia On The Rocksissa. Netissä duuni alhaalla ja adrenaliinitasot sopivasti ylöspäin nousemassa. Tervetuloa!

6 comments:

Anonymous said...

"Netissä duuni alhaalla "

ohhoh. lupaa hyvää illalta.

Anonymous said...

Se piti jotenki jakaa osiin ja sitten laittaa eri osille erilaiset asetukset (sivunumerot/ei sivunumeroita).

sit jos kaipaat taiteellista näkemystä niin tuolta löytyy.

Sami Viitamäki said...

Hei nyt loppuu toi MS:n halveksunta ja "Bill on antikristus" itku. Billy kuitenkin lahjoittaa koko omaisuutensa hyväntekeväisyyteen kun taas Stevie O ei ole kuunaan antanut roposistaan latiakaan.

Ostan silti seuraavaksi koneeksi Applen, sori Bill...

Ricu Flair said...

Kuin edellistä kommenttia alleviivatakseen Appleni kaatui tänään ekan kerran totaalisesti. Tämän lisäksi mac.com toimi harvinaisen huonosti.

Voiko mihinkään enää tässä maailmassa luottaa?

LK said...

Insert --> Break --> Page Break (jos et saa tolla niin kokeile sit se continuous)Tämä jakaa dokumentin kahteen osaan. Menet seuraavaksi headeriin ja rikot linkin ensimmäisen ja toisen osan väliltä, jolloin voit vaikka ihan manuaalisesti poistaa sivunumerot dokumentin alusta.

Nimim. kandin kanssa tuskaillut

LK said...

Katos mun kandi liippas kans sisäistä markkinointia. Ihan vaan sivuhuomiona mihinkään liittymättä sen kummemmin...