Saturday, October 07, 2006

F*ck the police

Jos poliisi aikoo vaatia taas lisää määrärahoja, niin miten nämä idioottimaisuudet viime viikoilta on selitettävissä:

1. Jokerit-HIFK tappelu poliisitutkintaan

Ei kukaan, toistan ei kukaan nostanut ketään vastaan syytettä. Eivät jääkiekkotappelun osapuolet saatika yleisö. Poliisi aloitti tutkinnan omasta aloitteestaan. Tuntuu hieman, että sinivuokoilla taitaa olla liian vähän niitä oikeita hommia. Tai sitten todellisten rikollisten kiinniottaminen on liian kuumottavaa puuhaa. Enkä syyttele, kyllähän se oikeiden töiden tekeminen ottaa päähän itse kutakin.

2. Big Brother -kähmintä poliisin esitutkintaan

Nuoret ihmiset harrastavat pettingiä aivan ympäripierussa. Toinen sammuu ja toinen availee housuja. Poliisi aloittaa esitutkinnan. Tällä menolla koko Suomen juhliva nuoriso on kohta posessa. Toisaalta katsottuani ensimmäistä kertaa Big Brotheria tuntuu siltä, että SubTV pitäisi asettaa rikostutkintaan tuollaisen kuvasaasteen esittämisestä.

HALOO! Poliisi haaskaa mun verorahoja. Kaverilta pöllittiin vasta lompakko, missä poliisi oli silloin? Varmaan katsomassa Big Brotheria.

Bodomjärven murhankin oikeudenkäyntikin oli vasta 40 vuotta tapahtuman jälkeen. Eikä syyllistä ole vieläkään löydetty. Ei mielestäni mitään kovin tehokasta toimintaa.

Ps. Joudunkohan tästä kirjoituksesta rikostutkintaan?

2 comments:

-Henri- said...

Meitsi on ilonpilaaja:

jossain Keski-Suomessa oli joku ihan vitun urpo tyyppi, joka on viimeisen 7 tai jotain vuoden ajan kerännyt lätkätappelujen detaljeja ja nyt se vihdoin vei nää tietonsa poliisille ja "vaati" että nää tapaukset tutkitaan.

Njoo, tuskin noista tulee yhtään mitään.

Ricu Flair said...

Siis se, joka on kerännyt noita tietoja teki ton ihan vittuilumielessä. Ja se oli helsinkiläinen jäbä. Tää iltalehdessä ja se oli Pasilan poliisitalolle jonne se sen jätti(http://www.iltalehti.fi/jaakiekko/200610065211573_jk.shtml):

Suutari on muun muassa kirjoittanut kirjan tappelijana tunnetusta Pelicanin puolustajasta Sami Heleniuksesta. Helenius esiintyy poliisille toimitetulla tappelulistalla seitsemän kertaa. Noista tappeluista Helenius on käynyt neljä HIFK:ssa nyt pelaavaa Pasi Nielikäistä vastaan.