Monday, October 02, 2006

R & Keskiviikko: Sakset & välikuolemaKeskiviikko oli pettymysten päivä. Kovasti odottamani Pusher III:n nauha oli jäänyt Makedoniaan. Niinpä keskiviikko oli ensimmäinen R&A-päivä ilman kolmea elokuvaa. Pusherin missaaminen oli festareiden suurimpia pettymyksiä. Raina tosin jo hyvin varustetuissa videovuokraamoissa.

Pusher III

No cigar.

Rosario Tijeras

Lisäys Rikun kulttuuridogmaan: Jos elokuva ei saa mitään lisäarvoa rikotusta juonirakenteesta juonen tulee olla lineaarinen. Tässäkin lattarileffassa harrastetaan tuota ah niin trendikästä episodimaisuutta. Huonoin tuloksin. Lopettakaa hyvät ohjaajat jo se Tarantinon fiilistely jollette osaa! Elokuvassa ihan hyviä hetkiä, mutta henkilöhahmot jäävät aika ontoiksi. Juoni kertoo naissalamurhaajan tarinan. Rosarion bravuurina on suudella uhrejaan ennen murhaa. Kuuman pääosanesittäjä Flora Martinezin roolisuoritus on elokuvan parasta antia. Eikä vähiten tajunnan räjäyttävän ulkonäön takia. Mukana väkivaltaa, huumeita ja seksiä, eli edellytykset hyvään elokuvaan, mutta jätti kuitenkin valjun jälkimaun. Yrityksen puutteesta ei voi kuitenkaan syyttää.

TASKULÄMMIN (Osoittaa potentiaalia, mutta ei räjäytä tajuntaa)

Death of Mr.Lasarescu

Tämä on maailman tylsin leffa. Nukuin puolet ja silti näin tätä sontaa liikaa. Tästä elokuvasta voi pitää vain lobotomiapotilas. Suosittelen ainoastaan unilääkkeeksi.

KYLMÄ (Huonolla tavalla itäeurooppalainen elokuva)

Jatkuu…

3 comments:

Anonymous said...

Pakko itkee:

Rosario Tijeras ei ole millään tavalla _brassi_leffa. Se on meksikolaisen ohjaajan kolumbialaisesta best-selleristä ohjaama leffa. Hässäkkä tapahtuu Kolumbiassa. Rosario Tijeras on espanjaa, sitä ei puhuta Brasiliassa.

Kaikki lattareihin liittyvä ei ole = brassit, vaikka niissä onki väkivaltaa ja kuumia kissoja. Räksytysräksytys.

Vaikka Rosario olikin kyllä niin julmetun tikissä.

T. Kanssakatsoja Deep Throat -permannolta.

Ricu Flair said...

No mutta silti se ei ollut mitenkään erityisen hyvä. Vaikka olis ollut Boliviasta.

Ricu Flair said...

Että Mas Que Nada vaan.