Monday, December 18, 2006

Ihmiset ovat ääliöitä

En juurikaan käytä koulumailiani ja taas ilmeni yksi syy miksi. Joltain random-postituslistalta oli tullut muutama spämmiviestiä torstaina ja perjantaina. Ne eivät juurikaan haitanneet. Delete-näppäin on keksitty.

Sen sijaan ne noin 60+ viestiä ihmisiltä sunnuntain aikana, jotka lähettävät poistumisilmoituksensa listalle näiden spämmien innoittamana täyttämään kaikkien postilaatikkoja, häiritsivät. Olin jo kirjoittamassa tulikivenkatkuista haistatteluviestiä, mutta en enää halunnut lisätä viestitulvaa ihmisten postilaatikoihin. No, niitä viestejä tippuu silti koko ajan postilaatikkoon. Tässä teille sähköpostini täyttäjille viesti:

Saatanan ääliöt. Olette tyhmiä.

Tämä vahvistaa näkemystäni, että monet kollegoistani eivät välttämättä ole niitä terävimpiä kyniä penaaleissa. En itsekään ole mikään tekniikan ihmelapsi, mutta kyllä mä nyt helvetti tiedän miten sähköpostilistoilta erotaan niin ettei tarvitse täyttää muiden postilaatikkoja. Sapettaa.

Ne ystäväni, jotka täyttivät mailiboxiani oheisilla sähköpostilistalta eroamisviesteillä saavat erityistä pahaa silmää. Odotin teiltä enemmän.

1 comment:

Kyrpiintynyt maanantaiaamuhuutelija said...

TILITYS:

Vittu mä oon niin samaa mieltä!

Oon kokeillut olla ymmärtäväinen ihmiskuntaa kohtaan, olen ajatellut että en ole edes keskiverto älykäs, kaikki on ihmiset fiksuja ja tarkottaa hyvää jne. Kauppikseen jengi edes vähän valikoitut jne.

Ja paskan marjat!

Ihmiset on ihan syyhkyjä älykääpiöitä ja laiskoja paskoja, jotka ei vaivaidu ajattelemaan tippaakaan. Erityisesti kauppislaiset!

Tämä sähköpostilisti sen viimein todisti.

Ps. Kaiken huippu ovat ihmiset, jotka valittavat tuolla foorumeilla ja spämmeissäänsä, että niitä vittuttavat ihmiset, jotka jaksavat valittaa siitä, että jotku spämmäävät niitä sen takia, että he spämmäämisen lopettamisen toivossa spämmäävät niin vitun perkeleesti, että ei maailmanhistorissa olla nähty.

Onneksi on gmail ja filtterit.

Pps. En pyytele viestiäni anteeksi, olette sen ansainneet. Kuten riku jo sanoi, odotin teiltä enemmän.