Thursday, March 15, 2007

Suomen road trip


Juhlistan nyt muutamaa kevätpäivää snadilla kevätlomalla. Tiistainen rankka rypistys autolla akselilla Helsinki-Turku-Tampere-Helsinki ei tyydyttänyt matkailunnälkääni. Kirjoittelenkin tätä Mikkelin työväentalolta. Edessä on kulttuurintäyteinen reissu, josta huomenna suunnataan Lappeenrantaan ja lauantaina Turkuun. Käsikirjoittajan rooli valmiin näytöksen pyöriessä on "toodella rankka" lähinnä siis nestetasapainon ylläpitoa ja hyvien läppien heittämistä.

Lomailen siis kultturellisessa seurassa jo ennen mainitsemani KY-Speksin kanssa. Meininki on hilpeä. Varsinkin kun on nukkunut alkuviikolla noin 4 h. Ollut hieman kiireitä, josta on myös johtunut blogihiljaisuuteni. Aina ei kerkeä ja matkailu avartaa. Ensi viikon loppupuolella pitäisi siirtyä runttaamaan myös se Iso G vihdoin kasaan. Hiphurraa.

Juhlistin akuuttia kevätlomaani eilen katsomalla Avenue Q-musikaalia Savoy-teatterissa. Huippuhetket "Tää perseestä on" ja "Internet on pornoa varten" huvittivat, mutta en ehkä lippujen suolaista hintaa olisi itse maksanut. Onneksi liput oli hustlattu. Kuitenkin musikaalimaailmassa aika virkistävä tapaus, jossa ruma sana sanottiin niin kuin se seisoo. Nukkien ja ihmisten yhteispeli toimi hyvin. Kannattaa katsastaa vaikka ensi viikon lauantaina ja jatkaa viereiseen Cafe Valteriin, jossa levyjä soittaa yours truly. Elektronista musaa tiedossa indiepäisellä vivahteella. Tervetuloa!

Nyt taidan mennä bäkkärille pistämään takan päälle ja avata punaviinin.
Adios rakkaat ja ensiviikkoon!

No comments: