Monday, July 17, 2006

Sunnuntain sekalaisia huomioita

Eilisten polttareiden jälkeen olo on sen verran marinoitunut, että edellisen viestin kaltaista infopakettia ei kykene näpyttelemään ettei pää räjähdä. Senpä takia alla on tarjolla muutamia kuvia Tokiosta. Polttarit olivat erittäin onnistuneet, tosin seurueen harvalukuisena miesjäsenenä en päässyt näkemään "ladies only"-stripparia. Toisaalta en tiedä menetinkö juurikaan mitään siitä, että en nähnyt vaaleanpunaiseen turkkiin ja cowboyhattuun sonnustautuneen äijän heiluttelevan slarbaansa. Ehkä menetin? Tämän lisäksi olin jokseenkin paskana kun emme voittaneet keilaskabaa, vaikka itse tein parhaan yksilötuloksen. Tästä häviöstä olin tietysti ihan paskana ja masennuksissa lähes tunnin. Mun ei oikeasti pitäisi pelata mitään lajia edes leikkimielellä. Tai siis en pysty pelaamaan mitään lajia leikkimielellä. Häviäminen ei vain sovi pirtaani.

Kuulin myös äsken frendiltäni, että on etikettivirhe jos polttareissa on eri sukupuolisia jäseniä. Voi ei, nyt olen loukannut polttareiden pyhää sääntökirjaa (PPS). Luultavasti polttareiden virallinen valvontakomissio (PVVK) ratsaa kotini ja heittää minut linnaan. Tätä ennen tietysti palleihini kytketään sähkövirta ja sormenkynsien alle pistetään bambutikkuja. Voin jo nyt ilmoittaa, että jos/kun minulla on joskus polttarit niissä tulee olemaan läsnä myös naisia (muinakin kuin strippareina). Sori vaan puristit.

Kaiken huipuksi tänään törmäsin Hyvinkään asemalla kauheassa krabbiksessani suureen laumaan larppaajia, jotka soittivat jotain fakin tuohitorvia(!). Ihan kiva tietysti, että nuorisolla on harrastuksia, mutta darraisen matkaajan riivaaminen jollain tuohisoittmilla pitäisi kieltää lailla. Larppaajat myös kutsuivat junaa lohikäärmeeksi tai elefantiksi. Just to let you know. Meinasin käydä katkomassa tuohitorvet pillun päreiksi, mutta larppaajilla oli kaikilla miekat mukana joten olisin varmasti saanut päihini. Jollain oli oikeasti varmaan 10 metrinen keihäs mukana (no ainakin metri). Saako tuollaisia aseita oikeasti kantaa julkisilla paikoilla? Tällaisia asioita sitä joskus miettii.

No comments: