Friday, May 18, 2007

Good virbations

Ei viikkoa ilman uutta sosiaalista verkostoa.

Virb on MySpaceen verrattuna paljon tyylikkäämmän näköinen ja käytettävämpi (toisaalta mikä ei olisi?). Erityisplussaa Flickr-yhteensopivuudesta ja "frendien" jaottelun tagi-ominaisuuksista. Aika näyttää tuleeko tästä kilpailijaa Murdochin bugiyhteisölle.

Kynnys siirtyä MySpacesta Virbiin voi olla kuitenkin aika korkea. Varsinkin jos on käyttänyt paljon aikaa MySpace-profiilin pimppaamiseen ja frendien hankkimiseen. Itsellänikään ei hirveää hinkua fiksun ja filmaattisen esittelytekstin skrivaamiseen löytynyt. Osoittaa vaan ettei yleensä teknisesti edistyksekkäin ratkaisu aina voita kansan syviä riviä puolelleen.

Meikäläisen keikkatiedot ainakin löytyvät nyt myös Virbistä. En tiedä tuleeko tätä käytettyä sen enempää kuin MySpacea, mutta en panisi pahitteeksi jos tää valtaisi alaa.

Ja kai kaikki on jo testannut Jaikua? Omasta mielestäni aika triviaalien äläysten kirjoittelu ei ole niinkään nerokasta vaan mahdollisuus integroida about kaikki omat feedit tonne. Jos olisi vielä hyvä kännykkä niin jaikujenkin kirjoittaminen olisi ehkä mielekkäämpää. Made in Finland, myös.