Monday, May 14, 2007

Urheiluhulluus

Katsoin pitkästä aikaa eilen lätkämatsin.

Ei olisi pitänyt.

Olen ollut aivan romuna vielä tämänkin päivän. Tosin se on ihan sama mikä laji on kyseessä. Lätkä, tennis, rugby, eukonkanto, ihan mikä tahansa! Nauliudun television ääreen, pulssini nousee, huudan onnistuneille maaleille ja besserwisseröin epäoleellisilla triviatiedoilla pelaajista.

Pahimpina aikoina osasin varmaan kaikkien NBA-joukkueiden aloitusviisikot, NHL-joukkueiden kovimmat tappelijat ja kriketin maailmansarjan reaaliaikaisen tilanteen. Aloitin aamuna lukemalla ensin Hesarin urheilusivut ja ottelutulokset.

Sille oli tultava stoppi.

Olen nyt onnistunut vieroittautumaan urheilun seuraamisesta ja pyrkinyt keskittymään vain harrastamiseen. Silti en pysty vieläkään vastustamaan eilisen kaltaisia massahysteriakokoontumisajoja. Ja sitten sattuu. Hopea ei ole häpeä, mutta on kuitenkin.

4 comments:

Henri said...

Mä osaan vieläkin kaikkien NBA-joukkueiden aloitusviisikot =(

Anonymous said...

Oon ihan koukussa näihin NBA-pleijareihin. Kaksi matsia joka päivä suorana. Kaveritkin alkaa jo viisastella meikäläisen harrastuksesta.

Ricu Flair said...

Itsellä lopahti seuraaminen samoihin aikoihin kun lopetin itse pelaamisen. Taisin myös muuttaa silloin pois satelliitin ääreltä.

Nyt olen taas aloitellut korista uudestaan, joten ehkä pitänee alkaa taas opetella niitä aloitusviisikoita:)

NBA-koris on kyllä parasta urheiluviihdettä mitä löytyy.

ak said...

Asiaan liittyen, ei pidä aliarvioida EASports:n vaikutusta. Itsellä nimenomaan NHL97.

Muistan tässä taannoin tapahtuman, jossa yhden kaverin kanssa muistimme molemmat NHL kauden 1995-96 kaikkien joukkueiden maalivahdit ja aloituskentät, pistepörssin ja tottakai kovimmat tappelijat. Aika helposti.

Ja internetin jokapäiväistymisen huomasin omassa elämässäni siitä, että aamulla aloin aukaista nhl.com tekstitv:n s.235 sijaan.

Ja kaikki alkoi NHL97:sta...