Thursday, May 03, 2007

Random keloja.


Synttärit oli ja meni. Kiitos ystäville, jotka olivat sankoin joukoin paikalla. Erityiskiitokset Stevelle, Sapelle, Stulle & Cakesniffereille, keitä ilman ei olisi bileitä ollut. Kuvamateriaalia tulossa syssymmällä.

Viime aikoina on tullut kelattua paljon erilaisia populaarikulttuuriin liittyviä asioita. Ohessa niistä päällimmäisimmät:

- Miksi 45 Min-ohjelma kestää tunnin? Hämmentävää harhaanjohtamista.
- Caddy Shack oli paljon huonompi kuin muistin. Elokuvan pelastavat Bill Murrayn maaniset sekoilut räjähteiden parissa, Rodney Dangerfieldin ruokoton röyhkeys & Chevy Chasen nasevat one-linerit. Klassikkoelokuva, mutta ei niin hyvä mitä silloin joskus pienenä.
- En ole lukenut pitkään aikaan dekkareita, jollei muutamaa "kulttimaineikasta kioskikirjaa" lasketa lukuun. Miksiköhän. Vietin kuitenkin ala-asteaikani mitä useimmin Agatha Christie tai Donald Westlake kourassa. Pitänee kesän lähestyessä ottaa vanhat dekkarit haltuun. Tää on aika massiivinen tietopankki siihen. Jos joku muuten muistaa äkkiseltään, mitkä oli Sapo-sarjan koodit niin pistäkää tänne (Siis ne symbolit, joissa luki jotain moderni, klassikko,trilleri yadayada...). Alkoi mietityttämään.
- Miksi mainoskatkot alkavat jatkuu...-tekstillä?

Tällaisia tulee mietittyä.

No comments: