Wednesday, May 09, 2007

Stand Up & Die Prt.4

Tänään yhdeksältä taas On The Rocksin lavalla. Valmistautuminen on sujunut perinteiseen tyyliin:

Pe: Havahdun, että keikka on keskiviikkona. Ideoita ei ole yhtään. Valmista materiaalia 0 s.
La: Alan pakottaa materiaalia paperille. Naureskelen läpilleni. Fiilis on hyvä. Valmista materiaalia 4 s.
Su: Luen läpi, mitä olen kirjoittanut: täyttä paskaa. Löysää jorinaa ilman koherenssia. Pyyhin turhaa kamaa pois. Valmista materiaalia: 2 s, johon en ole itsekään tyytyväinen.
Ma: Heivaan pari jo valmiiksi kirjoitettua juttua ja vaihdan ne idealtaan parempiin, mutta rakenteelteen täysin raakileisiin juttuihin. Valmista materiaalia: 1,5 s, jonka lisäksi 2 s. tekstiä, jossa on hämäriä ranskalaisia viivoja ja selvennyksiä "tämä on hauska juttu", "pidä tauko" ja "hiljennä ääntä".
Ti: Kokeilen settiä peilin edessä. Näytän idiootilta ja jutut eivät tunnu luonnollisilta. Yritän ennen nukkumaanmenoa tehdä mentaaliharjoittelua. Seurauksena näen painajaisia siitä, että joku katsoja vetää mua pataan. Valmista materiaalia: 3 s. jossa muutama aukkokohta.
Ke: 10 h päästä olen lavalla. Keskittyminen päivän töihin on erittäin hankalaa. Jutut tuntuvat todella huonoilta ja äänikin tuntuu olevan maassa. Sen lisäksi tuttuja on tulossa aika monta katsomaan, joten joutuu oikeasti pistämään parastaan. Valmista materiaalia: yhdet muistiinpanot, jossa avainsanat ylhäällä. Herran haltuun.

On hienoa, että kerran parissa kuukaudessa pääsee nöyrtymään oikein toden teolla.

Tervetuloa!

No comments: